Ga naar hoofdinhoud

Kees Dijkhuizen

Kees is, samen met Peter en Jacob, businesspartner bij MOL. Deze altijd vrolijke Katwijker werkt al meer dan elf jaar met veel plezier bij MOL. Leer hem beter kennen!

Over MOL

Kees: “De kracht van MOL ligt zeker in het feit dat we heel professioneel zijn. Wij zijn uw partner voor de financiële boekhouding. Ons moet je niet zien als een extra kostenpost, maar als een investering die uw bedrijf naar een hoger niveau tilt. Betaalbaar en informeel.”

Werken bij MOL

“Ik heb verschillende soorten werkzaamheden en dat maakt mijn werk erg leuk en divers. Dit komt doordat je te maken hebt met uiteenlopende klanten in verschillende branches”.

“Daarnaast is de sfeer bij MOL erg informeel en fijn. Totaal niet stijf! Wij zijn niet een traditioneel kantoor dat de financiële zaken voor onze klanten op orde houdt. Nee, wij hebben het professionele van een accountant en de informele sfeer van een administratie kantoor. Een leuk en uniek kantoor met veel Katwijkers.”

Bij MOL is Kees voornamelijk bezig met de diensten:

Vrije tijd en hobby’s

Tijd door brengen met zijn vrouw en twee kinderen is wat Kees in zijn vrije tijd doet. Daarnaast houdt hij erg van gitaar spelen. Kees: “Een beetje jammen en genieten van muziek.”

MOL staat voor…

” Inleven in de klant en meedenken.”

Kees Dijkhuizen

Kees Dijkhuizen

Ondernemen met een visie?*
Stuur direct een e-mail
Back To Top