Ga naar hoofdinhoud

DIENSTEN

*Subsidie advies
Mol bf iconen
*MOL HELPT U GRAAG

Wilt u een subsidie aanvragen voor uw bedrijf? Een aanvraagproces kan nogal overweldigend zijn. Naast dat aanvragen vaak veel tijd kost, vinden veel bedrijven het moeilijk om hun idee te vertalen naar een concrete aanvraag. Maar geen zorgen! MOL schiet te hulp!

Subsidie aanvragen

Subsidie biedt mooie kansen om de innovatie van uw bedrijf te stimuleren. Ook de duurzaamheid van uw bedrijf kunt u met subsidie stimuleren en vergroten. Onze adviseurs verzorgen graag deels of volledig de subsidieaanvragen van uw bedrijf. Wij bij MOL hebben diepgaande kennis van alle beschikbare ‘potjes’ en de bijbehorende regelgeving, hierdoor is de kans op subsidietoekenning snel vergroot.

Wij kijken verder dan alleen de subsidie aanvraag en het genereren van geldstromen. Als de subsidie is toegekend, helpen wij u onder andere met het vinden van samenwerkingspartners, financieringsmogelijkheden of het toepassen van subsidiecontroles. Of u nu de subsidieaanvraag van A tot Z wilt uitbesteden of een deel hiervan, wij zijn u graag van dienst.

ONZE DIENSTEN

Back To Top