Ga naar hoofdinhoud

DIENSTEN

*Businessplannen
Mol bf iconen
*ROUTEKAART NAAR DE TOEKOMST

Een businessplan is meer dan een middel om een financiering te verkrijgen. Beschouw het als uw routekaart naar de toekomst van uw bedrijf. Maar hoe stelt u een (jaarlijks) businessplan op? Ook op dit gebied ontzorgt MOL u. Vanuit onze bedrijfskundige achtergrond helpen wij u bij het maken van de juiste keuzes.

Met een frisse blik mee kijken

In een ondernemingsplan beschrijft u uw plannen voor de (nieuwe) onderneming. Met een businessplan zorgt u voor een goede start van uw bedrijf. Als ondernemer heeft u er het meest aan als het schrijven van het businessplan u helpt uw eigen gedachten te ordenen, kritisch te bezien en steeds scherper en helderder te krijgen. Om dat te bereiken is het fijn als een onafhankelijke, specialistische partij met een frisse blik met u mee kijkt.

Middels een gratis informatief gesprek gaan wij met u rondom de tafel zitten. Samen met u stellen wij een stappenplan op die noodzakelijk is voor het opstellen van uw businessplan. Denk hierbij aan stappen als; het concretiseren van uw strategie, onderzoek doen naar de markt en branche en het in kaart brengen van de benodigde verzekeringen, vergunningen en financiën. Wij helpen u een inzicht te geven in de haalbaarheid van uw idee.

ONZE DIENSTEN

Back To Top