Ga naar hoofdinhoud

Peter de Mol

Als je MOL zegt, dan zeg je Peter. Peter is het gezicht en businesspartner van MOL Bedrijf & Financiën. Maak kennis met Peter!

Over MOL

Peter over MOL: “We zijn een full-service financieel dienstverlener. Bij MOL Bedrijf & Financiën krijgen klanten waar ze in de dagelijkse praktijk wat aan hebben. Geen onnodige rapporten of uitgebreide historische analyse, maar zaken die klanten verder helpen: actuele output op maat, klankbordsessies en benchmarks. We gebruiken up-to-date software zoals Exact. We zijn compleet, werken waar nodig is samen met specialisten voor accountantsverklaringen of andere specifieke, fiscale zaken. Daarvoor betaalt de klant geen cent te veel.”

“Wij zijn geen vak idioten en proberen altijd op een normale manier met de klanten te communiceren. Wij proberen juist een zaak op te lossen. Bij ons is de klant altijd koning.”

Vrije tijd en hobby’s

In zijn vrije tijd is Peter een echte fietsliefhebber, maar ook voor voetbal heeft hij een enorme passie. Peter: “Ik ben voorzitter van de business club en daarnaast penningmeester van voetbalvereniging Katwijk. Op de vereniging zie ik veel klanten van ons terug en ben ik altijd met sponsors in de weer. Niet alleen zakelijk, maar ook op maatschappelijk gebied. Wanneer je ondernemen kan combineren op zowel zakelijk als maatschappelijk gebied is dat het mooiste wat er is. Je creëert dan altijd een win-win situatie.”

MOL staat voor…

“Wij zijn de businesspartner van de klant. Klantgericht, flexibel en hoog geautomatiseerd. Wij ondersteunen u en lossen het voor u op.”

Peter de Mol

Peter de Mol

Ondernemen met een visie?*
Stuur direct een e-mail
Back To Top