Ga naar hoofdinhoud

KIJK MAAR!

*Onze referenties
Mol bf iconen

Wij zijn er om de klanten blij te maken*

Onze klanten zijn verschillende opdrachtgevers in diverse branches, zoals zzp, bouw, mkb, overheid en meer. Met veel ervaring en een commerciële kijk op bedrijfsvoering helpen wij onze klanten. Lees hieronder wat onze klanten over ons zeggen:

PRISMA COATINGS ZOETERMEER

“Wij werken al 16 jaar samen met Mol en dat loopt altijd naar tevredenheid. Dit komt door de korte lijnen en de snelle reactie op de vragen die wij hebben en uiteraard worden ook de jaarstukken altijd snel en keurig verzorgd.”

TGLS

“Wij bij TGLS zijn goed in regelen en betegelen. Daar komt vooral bij grote projecten heel wat rekenwerk bij kijken. Zijn we ook goed in. Toch schakelen we voor onze financiële zaken graag MOL in. MOL maakt ons werk makkelijker en efficiënter. Ze helpen ons om de kosten te drukken zodat we lean and mean blijven. Ze zijn gewoon goed in wat ze doen. Ook over de samenwerking zijn we zeer te spreken: korte lijnen en ze maken altijd tijd voor je. MOL is een betrouwbare en zeer kundige partner. Precies wat je zoekt in een accountant.”

*BOUW

Voor verschillende kleine- en grote bouwbedrijven helpt MOL met de financiële cijfers. Van de algemene (project)administratie tot financiële begeleiding!

Alkemade Bouw
BeMa
GTC
Ouwehand Bouw
Bouw-klik
*MKB

Voor verschillende midden- en kleinbedrijven graaft MOL diep in de financiële cijfers. Wij zijn met name actief in de Randstad, maar hebben ook mkb relaties daarbuiten.

Balanshuis
Beter Beheer
BTO Zorg
Mondzorg VESA
ILM Consult
*PROJECTEN

De projectadministratie op orde houden is onmisbaar voor een succesvolle projectorganisatie of dienstverlener. Ook voor diverse projecten onderhouden wij de financiële zaken.

Bouw-klik
Jaagpad Alkmaar
Woerdblok
Van Zessen Claer
*ZZP

Bij MOL begrijpen wij dat u, als zzp’er geen tijd heeft voor de administratie. Gelukkig regelt MOL alles voor u, zodat u weer tijd heeft voor zaken waar u goed in bent.

AJ PLUG Music
Van Der Bent Schilders
EQ Move
Henk Van Der Plas Schilderwerken
*MEER

Naast bouw, overheid, zzp en mkb werkt MOL voor veel meer verschillende bedrijven. Denk hierbij aan verengingen en non-profit organisaties.

HC Eemvallei
Parochie H. Augustinus
EBP Global

MOL graaft grondig in uw financiële cijfers!

ZZP

BOUW

MKB

PROJECTEN

MEER

Ondernemen met een visie?*

Neem contact op met het MOL-team.
Back To Top