skip to Main Content

Thea de Mol

‘Achter elke ondernemende man staat een sterke vrouw’. Dus achter Peter staat Thea. Een vriendelijke vrouw met Katwijkse roots. Maak kennis!

Over MOL

Thea: “Wij zijn altijd bezig met het proberen van nieuwe dingen. We staan nooit stil en denken mee met de klanten. Dat staat bij MOL voorop. De klant moet ons niet zien als een boekhouder, maar als een sparringspartner op financieel gebied. Helpen en adviseren. Dat is wat wij doen en waar wij ons in profileren.”

“Bij MOL doen wij waar wij goed in zijn: de klant ontlasten van zijn administratieve werk, zodat de klant de focus kan houden op zijn eigen werk.”

Werken bij MOL

“Bij MOL regel ik dat alles goed verloopt. Ik spring bij als iets vast loopt, signaleer problemen en los deze op. Bij MOL helpen wij elkaar. Er heerst een echte teamsfeer, waarbij we altijd proberen de klanten tevreden te stellen.”

Bij MOL is Thea voornamelijk bezig met de diensten:

Vrije tijd en hobby’s

In haar vrije tijd wandelt Thea graag met haar hond en doet ze leuke activiteiten met haar gezin. Daarnaast is Thea een echte paardenliefhebster. In haar eigen pensionstal verzorgt ze met veel passie en plezier drie paarden.

MOL staat voor…

“Niet blijven hangen in het oude, maar continue blijven vernieuwen.”

Thea de Mol

Thea de Mol

Ondernemen met een visie?*
Stuur direct een e-mail
Back To Top