skip to Main Content

Shamira Hazenoot

Shamira is na haar studie begonnen bij MOL en nooit meer weggegaan. Inmiddels zit ze er al meer dan zeven jaar! Haar vrolijkheid bezorgt bij iedereen een glimlach op zijn of haar gezicht.

Over MOL

Shamira: “MOL is een bedrijf met veel kennis. Bij MOL kijken we verder dan wat er op papier staat. Wij gaan een stap verder in onze diensten. Ten opzichte van administratiekantoren of accountants zijn wij altijd bereikbaar. Het contact met de klanten is persoonlijk en intensief!”

Werken bij MOL

“Werken bij MOL, is werken in teamverband. Wij zijn één groot team! Hierdoor zijn we heel hecht met elkaar en kunnen we goed met elkaar overweg.”

“Het leuke aan mijn baan vind ik de diversiteit in mijn werkzaamheden en het contact met de klanten. Geen enkel contact is hetzelfde, dit omdat je met verschillende soorten klanten werkt. Van een groot bouwbedrijf tot een lokale kapper. Wij regelen alle financiële zaken.”

Bij MOL is Shamira voornamelijk bezig met de diensten:

 Vrije tijd en hobby’s

De gezelligheid opzoeken en ontspannen. Dat is wat Shamira in haar vrije tijd doet. Van uiteten met vrienden tot knus thuis zitten op de bank met een goed boek. Shamira: “Een spannend boek lezen, dat is wat ik het liefste doe.”

MOL staat voor…

“MOL staat voor betrokkenheid. Samen met de klant vooruit kijken.”

Shamira Hazenoot

Shamira Hazenoot

Ondernemen met een visie?*
Stuur direct een e-mail
Back To Top